Coronaproof voor artiesten en personeel op jouw evenement door reiniging van geluids-apparatuur

Het reinigen van geluidsapparatuur is belangrijk voor artiesten en personeel op jouw evenement. Zodra de microfoons worden doorgegeven tussen artiesten, is het belangrijk dat de microfoons schoongemaakt worden zodat artiesten elkaar niet ziek maken. Maar hoe regel je dit snel, omdat er bij een evenement weinig tijd is? Dat kan met behulp van de Li.Lac microfoonreiniger.

99.9% van de bacteriën uitgeschakeld in 5 tot 10 minuten!

Li.Lac maakt gebruik van UV-C-licht. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een korte golflengte, wordt dit gezien als kiemdodende UV-stralen.

Met Li.Lac wordt 99.9% van de bacteriën in 10 minuten uitgeschakeld. Dat is wetenschappelijk bewezen!

Handmicrofoons reinigen met Li.Lac

Hoe werkt dat schoonmaken dan bij Li.Lac?

Wil je je audioproducten, zoals handmicrofoons, beltpacks, lavaliermicrofoons of headsets schoonmaken? Als je gebruik maakt van Li.Lac, open je de lade en plaats je de microfoons (of andere producten) op het rooster. Je stelt in dat de producten 5 of 10 minuten worden gereinigd. De UV-lichten doen vervolgens hun werk. Omdat er spiegels in de de Li.Lac reiniger geplaatst zijn, wordt de energie perfect verdeeld over alle producten.

Li.Lac verdeelt UV-C door de hele lade waardoor de microfoon volledig wordt gereinigd

Wil je zien hoe het werkt?

Of liever met eigen ogen zien?

Vraag direct een vrijblijvende demo aan en test je eigen (hand)microfoons, beltpacks, headsets of lavaliermicrofoons zelf!