Hoe maak je een professionele draadloze of bekabelde (hand)microfoon schoon?

Maak jij gebruik van professionele, draadloze of bekabelde, handmicrofoons die snel en eenvoudig gereinigd moeten worden? Li.Lac is een professionele reiniger die microfoons, headsets, beltpacks en lavaliermicrofoons kan reinigen. Dat is bijvoorbeeld handig bij evenementen of locaties zoals een karaokebar. Li.Lac maakt gebruik van UV-licht.

Hoe werkt dat?

Microfoon schoonmaken door middel van uv-licht

UV-licht is elektromagnetische straling met golflengten die korter zijn dan zichtbaar licht, maar langer dan röntgenstralen. UV is onderverdeeld in verschillende golflengtes, waarbij UV-C met een korte golflengte wordt beschouwd als “kiemdodende UV”.

Korte golflengte

Door een korte golflengte worden micro-organismen gedood of inactief gemaakt. De nucleïnezuren worden vernietigen en hun DNA verstoord, waardoor ze niet in staat zijn om vitale cellulaire functies uit te voeren. UVGI wordt gebruikt in tal van toepassingen, zoals voedsel-, lucht-, oppervlakte- en waterzuivering.

Handmicrofoons reinigen met Li.Lac

Hoe werkt dat schoonmaken dan bij de Li.Lac microfoonreiniger?

Wil je je audioproducten, zoals handmicrofoons, beltpacks, lavaliermicrofoons of headsets schoonmaken? Als je gebruik maakt van Li.Lac, open je de lade en plaats je de microfoons (of andere producten) op het rooster. Je stelt in dat de producten 5 of 10 minuten worden gereinigd. De UV-lichten doen vervolgens hun werk. Omdat er spiegels in de de Li.Lac reiniger geplaatst zijn, wordt de energie perfect verdeeld over alle producten.

Li.Lac verdeelt UV-C door de hele lade waardoor de microfoon volledig wordt gereinigd

Nieuwsgierig geworden?

Vraag direct een vrijblijvende demo aan en test je eigen (hand)microfoons, beltpacks, headsets of lavaliermicrofoons zelf!