Knibbelweg 85F 2761JC Zevenhuizen
(+31) 0180 328 175
info@lilacbenelux.nl

Hoe werkt het?

Professionele microfoon desinfectie

Eenvoudig

Intern lijkt de Li.LAC op een futuristische sandwichgrill in een robuust, road-ready 19″ 3U rackmount formaat. Plaats de microfoon op het roestvrijstalen rooster, sluit de bestralingskamer en druk op start. De stalen grille is geschikt voor max. 3 stuks handmicrofoons of handzenders.  Natuurlijk is het ook mogelijk om andere items zoals bijv. headsets en lavalier microfoons te desinfecteren

Snel

Een desinfectiecyclus duurt slechts 5 tot 10 minuten. Extra 2 minuten voorverwarmtijd kan van toepassing zijn

Volledig Effectief

Bewijs van effectiviteit en klinische waarde.

Een desinfectieniveau van 99,99%* voor oppervlaktedesinfectie binnen Li.LAC is goedgekeurd door de onafhankelijke, geaccrediteerde laboratorium Opsytec Dr. Gröbel GmbH.

De afdelingen Biomedische Technologie en Medische Microbiologie & Infectiepreventie van de Universitair Medische Centrum Groningen (UMCG) hebben uitgebreide wetenschappelijke studies uitgevoerd om de effectiviteit van Li.LAC te evalueren.

Virussen werden op microfoons gespoten, vergelijkbaar met zingen in de microfoon. De resultaten tonen een vermindering van 99,3% van de virale lading op sterk besmette microfoons (inclusief het metalen rooster en schuim eronder) na 10 minuten bestraling binnen Li.LAC.

* Het exacte desinfectieniveau varieert met het type virus of bacterie en met de vorm en het oppervlak van het te desinfecteren object.

** Industriestandaard zangmicrofoons werden gebruikt voor deze test.