Wat zeggen klanten over Li.Lac microfoonreiniger?

Lees de reviews van klanten van Li.LAC.

Arwin Sijtstra – Eventec

Eventec stelt zich ten doel een vooraanstaande onderneming te zijn binnen de tv- en evenementenbranche waar externe partijen zich thuis voelen gedurende de productie.
Een passende toevoeging aan hun missie is de Li.LAC Microfoon Desinfector. Op deze manier kan Eventec hun opdrachtgevers een veilig gevoel geven met betrekking tot hygiëne met microfoons en headsets, zowel bij live- als bij veel bekeken televisieproducties.

Li.LAC wint ‘Best of Show 2024’ op de ISE2024 in Barcelona

Trots delen wij mee dat de Li.LAC microphone disinfector by LAC Labs de award voor ‘Best of Show 2024’ op de Intergrated Systems Europe heeft gewonnen!
 

Li.LAC in AV & Entertainment

Wist je dat we ook in de AV & Entertainment Magazine CUE2024 editie staan met de Li.LAC Microfoon Desinfector?
Op pagina 43 kun je een interview lezen met Tobi Hoff, de man achter de Li.LAC!

Daniël Theunissen – Schouwburg Cuijk

Ook het technisch personeel van Schouwburg Cuijk heeft het waarborgen van de gezondheid en hygiëne hoog in het vaandel staan. Schouwburg Cuijk ontvangt grote theatergezelschappen maar ook amateurgezelschappen. Om iedereen, inclusief hun eigen personeel, te beschermen tegen virussen en bacteriën, hebben ze de Li.LAC Microphone Disinfector geïntegreerd in hun backstage area. Een fijne bijkomstigheid is dat de Li.LAC zeer makkelijk en snel in gebruik is, waardoor het een onmisbaar onderdeel is binnen het theater!

Ken ‘Pooch’ Van Druten & Kevin ‘Tater McCarthy – Engineers Iron Maiden

De Li.LAC is een extra stap op weg naar het doel om onze klanten gezond te houden. 

In deze post-pandemie wereld is het slechts een deel van de stappen die we kunnen nemen om ziekte en tourannuleringen te voorkomen. Door zo’n kleine investering slapen we ’s nachts goed, wetende dat we ons best hebben gedaan om onze zangers te beschermen tegen bacteriën en virussen. 

Talpa vertelt over Li.Lac reiniger van geluidsapparatuur

Ferdi Smit – Talpa Network

Dankzij de Li.LAC kunnen we de artiesten geruststelling bieden en professioneel gedesinfecteerde microfoons.

Sebastiaan van Haperen – Theater Rotterdam

Theater Rotterdam kiest specifiek voor dit product vanwege de snelle werking en eenvoudige bediening. De bediening wijst zichzelf en er is nauwelijks instructie nodig.
De technici, maar eigenlijk iedereen binnen Theater Rotterdam, kan werken met het Li LAC systeem. Hierdoor kunnen microfoons, beltpacks, maar bijvoorbeeld ook (intercom-)headsets, efficiënt gedesinfecteerd worden. Niet alleen voor of na een repetitie, verhuring of uitvoering, maar indien nodig ook tijdens.

René Köpke – Monitor Engineer SEEED

Het risico op infectie bestaat nog steeds, daarom is het voor ons bij SEEED belangrijk om een praktische en kant-en-klare oplossing te hebben voor de desinfectie van onze microfoons. Om deze reden hebben wij gekozen voor de Li.LAC Microfoon Desinfector.

 

 

Ingeborg Doblander – Hoofdtechniek productie Wiener Konzerthaus Vienna

We kozen voor Li.LAC omdat we op zoek waren naar een veilige, gemakkelijke en snelle manier om microfoons te desinfecteren.

Onze Li.LAC is in een mobiel rack geïnstalleerd, zodat we hem indien nodig in onze concertzalen kunnen gebruiken.”

CUBE521_Lux-1024x1024

Filip Veirman – Cube521 theater Luxemburg 

Het was normaal om microfoons te delen. Het was normaal om bijvoorbeeld een handmicrofoon van de ene zanger naar de andere door te geven of een microfoon door een publiek te laten gaan voor vragen en antwoorden. Niemand, althans in mijn ervaring, gaf om hygiëne of vond het nodig om het microfoonrooster schoon te maken. Toen, nu ruim een jaar geleden, veranderden de zaken. De wereld ging in een COVID-lockdown en live-evenementen stopte. Toen we toestemming kregen om ons kleine theater met 300 zitplaatsen (de Cube521 in Marnach, Luxemburg) te heropenen, begonnen we alles te organiseren om het publiek en de artiesten veilig te houden. Maskers, ontsmettingsmiddelen voor de handen en voor de stoelen, borden, plexiglas verdelers, enz.

Li.LAC is niet alleen een geweldige oplossing voor de huidige COVID-situatie, maar ook om allerlei virussen en bacteriën te doden die er altijd zijn.”

Deep Purple vertelt over Li.Lac reiniger van geluidsapparatuur

Mike Airey – Deep Purple

De gezondheid en het welzijn van mijn artiesten staat voorop, zeker in het huidige klimaat.

De Li.LAC unit zorgt voor een snelle, gemakkelijke en veilige desinfectie van microfoons en is nu een essentieel onderdeel van het Deep Purple-tourasenaal.

Lewe Redlin – Monitor Engineer Sarah Brightman

Toen ik voor het eerst over Li.LAC hoorde, dacht ik: goed idee, maar zal het overleven op tournee? Toen zag ik Li.LAC en ik besefte: dit product moet op mijn tours zijn!

Als monitor engineer heb ik altijd geprobeerd mijn klanten gedesinfecteerde microfoons te leveren. Vóór Li.LAC gebruikte ik sprays en vochtige doekjes, beide konden de microfoon beschadigen. Bovendien wist je nooit of ze op de manier echt goed gedesinfecteerd waren..

Met Li.LAC beschik ik over een geteste en klinisch goedgekeurde rack-unit voor microfoondesinfectie, gebouwd voor het ruige leven onderweg.

Ik zal Li.LAC gebruiken voor alle komende tours wereldwijd.

Paddi Krause – Monitor Engineer In Flames – Toto

De laatste twee dingen die je in je microfoonrooster en capsule wilt hebben zijn ziektekiemen/bacteriën/virussen en vocht. 

Desinfecterende spray klaart de ene klus op, maar verergert de andere.

Li.LAC slaat twee vliegen in één klap en is een permanent apparaat in mijn rigs geworden.

Niet alleen voor microfoons en niet alleen voor de duur van de pandemie.

Ook enthousiast of nieuwsgierig?

Vraag direct een vrijblijvende demo aan of lees eerst meer over Li.LAC.