Wat zeggen klanten over Li.Lac microfoonreiniger?

Lees de reviews van klanten van Li.Lac.

Dankzij de Li.LAC kunnen we de artiesten geruststelling bieden en professioneel gedesinfecteerde microfoons.
Ferdi Smit, Talpa Network
“De Li.LAC is een extra stap op weg naar het doel om onze klanten gezond te houden. In deze post-pandemie wereld is het slechts een deel van de stappen die we kunnen nemen om ziekte en tourannuleringen te voorkomen. Voor zo’n kleine investering slapen we ’s nachts goed, wetende dat we ons best hebben gedaan om onze zangers te beschermen tegen bacteriën en virussen.”
Ken “Pooch” Van Druten & Kevin “Tater” McCarthy – Engineers Iron Maiden
De gezondheid en het welzijn van mijn artiesten staan voorop, zeker in het huidige klimaat. De Li.LAC unit zorgt voor een snelle, gemakkelijke en veilige desinfectie van microfoons en is nu een essentieel onderdeel van het Deep Purple-tourarsenaal.
Mike Airey, Deep Purple
De laatste twee dingen die je in je microfoongrill en capsule wilt hebben, zijn ziektekiemen/bacteriën/virussen en vocht. Desinfecterende spray klaart de ene klus, maar verergert de andere. Li.LAC slaat twee vliegen in één klap en is een vast onderdeel van mijn installaties geworden. Niet alleen voor microfoons… en niet alleen voor de duur van de pandemie
Paddi Krause – monitor engineer In Flames, Toto
De technici, maar eigenlijk iedereen binnen Theater Rotterdam, kan werken met het Li LAC systeem. Hierdoor kunnen microfoons, beltpacks, maar bijvoorbeeld ook (intercom-)headsets, efficiënt gedesinfecteerd worden. Niet alleen voor of na een repetitie, verhuring of uitvoering, maar indien nodig ook tijdens.
Theater Rotterdam

Ook enthousiast of nieuwsgierig?

Vraag direct een vrijblijvende demo aan of lees eerst meer over Li.Lac.